Rulada cu frisca

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente pentru 16 felii:

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 75 g faina
  • 75 g amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 400 g capsuni coapte
  • 500 ml frisca
  • 5 linguri ciocolata rasa

Mod de preparare:

Galbenusurile se freaca spuma cu 3 linguri de apa si 120 g zahar. Albusurile se bat spuma. Se amesteca cu faina, amidonul si praful de copt. Se intinde blatul intr-o forma tapetata cu pergament.

Se coace la 190o, 10 – 12 minute. Se scoate blatul pe un prosop presarat cu zahar si se ruleaza. Se zdrobesc 150 g capsuni, restul se taie cubulete. Se amesteca frisca cu restul de zahar, cu capsunile pasate si cu cele taiate cuburi. Se deruleaza blatul, se unge cu crema si se ruleaza la loc. Se unge cu restul de frisca si se presara cu ciocolata rasa.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri