Rulada cu caramel si portocale

Rulada cu caramel si portocale
1. Incinge cuptorul la 4/180°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt de 30x20cm. Bate la un loc ouale si zaharul pana se ingroasa. Incorporeaza faina, migdalele, praful de copt si coaja de portocala.

2. Toarna amestecul in tava si niveleaza. Coace 15 min pana creste bine. Lasa sa se raceasca in tava 10 min, apoi rastoarn-o pe o hartie pergament, cat e calda inca, apoi ruleaz-o de la capatul scurt. Poti pastra astfel blatul pana e gata umplutura.

3. Bate frisca pana se intareste usor. Adauga ciocolata, lichiorul Cointreau si vanilia, apoi bate bine pana se ingroasa. Desfa blatul si intinde umplutura, lasand o margine. Intinde doua treimi din caramel (restul il pastrezi pentru ornat) si ruleaza. Muta pe un platou de servit, acopera cu felii de portocale si stropeste cu restul de caramel.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)