Rondele de parmezan umplute cu legume

4 portii

Ingrediente:

  • 150 g parmezan
  • 1 ardei mic, galben
  • 1 ceapa verde
  • 100 g masline verzi, fara samburi
  • 50 g rosii uscate la soare, in ulei
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper alb
  • otet alb

Mod de preparare:

PASUL 1. Parmezanul se rade fin. Pe hartia de gatit, pusa intr-o tava de copt, deseneaza 4 cercuri cu diametrul de 12-15 cm si presara parmezan. Tava se pune in cuptorul preinAŠcalzit la 160?C, cca 7 min. Apoi, intr-un castronel, se lasa parmezanul la racit.

PASUL 2. Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se taie fin. Maslinele si rosiile uscate se taie si ele fin. Rosia spalata se taie cubulete. Se curata catelul de usturoi, se zdrobeste si se amesteca cu uleiul de masline. Ingredientele de salata se amesteca cu sare, piper si otet, dupa gust. Rondelele de parmezan se umplu cu salata astfel pregatita.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne