Rizotto cu pui si ciuperci

pasul 1. Pune intr-o oala concentratul de pui si lasa sa dea in clocot. Micsoreaza flacara si mai lasa sa fiarba doua minute. Pastreaza lichidul fierbinte. Incinge untul si o lingura de ulei intr-o oala incapatoare, pune ceapa tocata si ca-leste 5 minute, amestecand. Adauga orezul si cimbrul. Lasa sa se caleasca doua minute.

pasul 2. Toarna vinul alb si amesteca pana se absoarbe toata zeama. Adauga apoi un polonic din concentratul vegetal fierbinte si amesteca tot timpul, astfel incat orezul sa absoarba toata zeama. Adauga cate un polonic de concentrat vegetal, amestecand continuu, pana se inmoaie orezul, dar fara sa fie complet fiert.

pasul 3. Incinge uleiul ramas in tigaie si prajeste carnea cinci minute. Adauga ciupercile si usturoiul si caleste doua minute. Toarna amestecul de pui peste orez, adauga cascavalul si amesteca. Asezoneaza cu sare si piper tocat.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne