Rizotto cremos cu branza

Rizotto cremos cu branza
1. Incinge cuptorul la 4/180°C. Intr-o tigaie, caleste ceapa in ulei cca 10 min. Adauga orezul si cimbrul si caleste timp de 2 min, apoi adauga vinul si lasa sa fiarba cca 2 min. Pune amestecul intr-un vas termorezistent, adauga concentratul, amesteca bine, apoi acopera cu folie si coace la cuptor 20 min.

2. Scoate folia si mai coace neacoperit inca 2-3 min, pana ce toata supa este aproape complet absorbita, iar orezul are consistenta „al dente“. Asezoneaza cu piper negru.

3. Adauga Gorgonzola, parmezanul si spanacul. Aranjeaza feliile de branza de capra deasupra si mai coace inca 5 min, pana se umfla orezul si se rumeneste deasupra. Serveste cu salata verde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de orez