Rizoto rapid cu sparanghel

1.Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Intr-un vas rezistent la cuptor incinge 2 linguri ulei si caleste 1 ceapa tocata si 1 ardei gras galben, taiat felii, timp de 5 minute. Adauga 350 g orez basmati si caleste. Apoi stinge cu 600 ml concentrat fierbinte de pasare, acopera vasul si da la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand orezul absoarbe tot lichidul.

2. Fierbe la abur 10 fire de sparanghel pana cand se patrund, clateste-le sub jet de apa rece si apoi taie-le segmente. Cand orezul e fiert, adauga sparanghelul, 150 g boabe de mazare, congelate, si 75 g parmezan razuit. Adauga sare si piper, amesteca si lasa sa stea deoparte timp de 5 minute inainte de a servi. Presara cateva frunze de busuioc si serveste.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne