Rizoto cu crab şi sparanghel

crab

Carnea de crab dulce se combina perfect cu gustul celorlalte ingrediente.

6 porţii • Gata în 40 minute!

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

■ 1 cantitate de rizoto de bază preparat din orez cu bobul rotund – Carnaroli – şi supa de pui sau de peşte.

■ 150 g sparanghel, vârfurile păstrate deoparte şi codiţele tocate.

■ 1 conservă de crab în suc propriu de 170 g, scurs de lichid

■ Zeama şi coaja răzuită de la ½ lămâie.

Mod de preparare:

1 Prepară reţeta de bază de rizoto adăugând codiţele de sparanghel la pasul 1 odată cu ceapă.

2 Adaugă vârfurile de sparanghel în ultimele 10 minute de fierbere, împreună cu carnea de crab şi apoi adaugă untul şi parmezanul. Adaugă zeama şi coaja răzuită de lămâie şi potriveşte gustul de sare şi piper.

 Pont! În altă variantă poţi înlocui sparanghelul cu mazăre sau fasole verde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala