Rizoto cu ciuperci si cimbru

  1. Intr-un vas pe foc topeste 2 linguri unt si soteaza 1 ceapa tocata marunt si 2 catei de usturoi, zdrobiti. Adauga 200 ml vin alb si fierbe timp de 10 minute. Adauga 500 g ciuperci si 2 crengute de cimbru si fierbe timp de 5 minute. Scoate ciupercile din vas si lasa deoparte. Intr-un vas separat incalzeste 750 ml concentrat de legume.
     
  2. Adauga 200 g orez cu bobul rotund, adauga sare si piper si amesteca. Adauga cate un polonic de zeama si amesteca pana cand lichidul se absoarbe complet. In circa 20 de minute orezul este fiert „al dente”. Adauga 50 g cascaval razuit, amesteca. Serveste presarat cu putin cimbru tocat si cu ciupercile deasupra.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne