Rizoto cu ciuperci si castane

Rizoto cu ciuperci si castane
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180 °C. Incinge uleiul si soteaza la foc potrivit 10 minute telina, ceapa si usturoiul. Adauga ciupercile, mareste flacara si tine pe foc pana cand scad o treime.

2. Adauga castanele, vinul si foile de dafin si fierbe pana cand lichidul se absoarbe aproape complet. Transfera intr-un vas rezistent la cuptor, adauga orezul, amesteca si toarna deasupra supa fierbinte. Acopera vasul cu folie de aluminiu si da la cuptor 30 de minute, pana cand orezul se patrunde si lichidul s-a absorbit.

3. Scoate vasul din cuptor, adauga patrunjelul, buretii din conserva, amesteca si serveste presarat cu fasii de parmezan.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de orez