Reţetă indiană pentru Paşte 2013: Carne de miel şi linte picantă

Timp de preparare: 1 oră şi 10 minute (timp de lucru – 30 minute)

Ingrediente (4 porţii):
2 linguriţe de ulei de măsline
170 gr. carne macră de miel
1 linguriţă praf de curry roşu
1 linguriţă chimen
1/2 linguriţă sare de mare
1/4 linguriţă piper roşu
1 1/2 ceşti ceapă tocată
3/4 ceaşcă de morcov tocat
1 jalapeño iute, tocat
5 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură pastă de tomate
3/4 ceaşcă linte maro
2 ceşti supă de pui fără grăsime
1 ceaşcă cu apă
3/4 ceaşcă lapte de cocos
440 gr. roşii decojite întregi, uscate şi tocate
1/4 ceaşcă iaurt grecesc slab (2% grăsime)
1/4 ceaşcă frunze de coriandru

Mod de preparare:

1.Se încălzeşte o cratiţă la foc mediu-mare.

2. Se adaugă uleiul şi se învârte cratiţa, pentru fi acoperită întreaga suprafaţă.

3. Se adaugăcarnea de miel şi următoarele 4 ingrediente. Se sotează 4 minute.

4. Se adaugă ceapa, morcovul, jalapeño şi se sotează 4 minute sau până când carnea este rumenită.

Citeşte tot pe unica.ro
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar