Rețetă de post: Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului, fie de Crăciun sau de Paști. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac:

ciuperci-spanac

foto ciuperci umplute cu spanac via Shutterstock

INGREDIENTE

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)

400 g spanac

1 praz

Ulei de măsline

7 căței de usturoi, mărunțiți

Sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich