Ratatouille cu pui

PASUL 1. Se curata si se taie ceapa alba cu­bulete. Se curata rondele ceapa rosie. Se spala, se curata si se taie ardeii in jumatati egale, apoi se in­de­­parteaza toate nervurile albe din interior si se taie fasii subtiri. Rosiile se oparesc timp de cateva secunde, pentru a fi apoi decojite, si se taie sferturi. Se spala si se taie sferturi dovlecelul si vanata. Se pre­in­cal­zes­te cuptorul la semnul 175˚C. Se spala bine bucatile de pui, se usuca pe un servetel, apoi se freaca fiecare bucata cu sare si piper.

PASUL 2. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tava mare de copt si se frige puiul pe toate partile. Se adauga legumele. Se curata usturoiul si se unge tava cu el. Se asezoneaza cu sare si piper si se stropeste cu restul de ulei. Se coace la cuptor 45 min, adaugand vinul.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare