Raquel Welch arată demenţial la 76 de ani

Raquel Welch

Cunoscuta actriţă Raquel Welch arată de-a dreptul senzaţional la cei 76 de ani ai săi.

Este considerată de către criticii de film, presă şi de cei din industria beauty, drept figura reprezentativă a anilor ’60-’70, un adevărat sex-simbol ce a cucerit întreaga lume prin talent, carismă şi eleganţă.

Cea care avea să cunoască faima cinematografiei mondiale s-a născut pe 5 septembrie 1940, în Chicago, Illinois, fiind botezată Jo-Raquel Tejada. A studiat baletul 10 ani, de la vârsta de 7 ani, până la 17 ani, când a renunţat deoarece profesorul său de balet i-a spus că nu are o figură potrivită pentru a face carieră în acest domeniu. De mică a avut acest atu, al frumuseţii, astfel că la 14 ani a câştigat un titlu de Miss Photogenic la un concurs de frumuseţe,acesta fiind doar începutul.

Citeşte şi Sophia Loren face furori la 82 de ani

Raquel Welch în topul celor mai sexy actriţe

În ’95, diva Rachel Welch a fost aleasă de către  revista Empire a fi una dintre cele mai sexy staruri din industria filmului.  Nici controversata revistă Playboy nu a uitat de ea, clasând-o în topul 3 al celor mai sexy vedete ale secolului XX.  In 2011, revista Men’s Health, organizând topul celor mai fierbinţi femei din toate timpurile, a poziţionat-o pe locul 2.

În ceea ce priveşte rolurile pe care le-a interpretat în filme, Raquel Welch a fost aleasă să portretizeze femei puternice, distrugând astfel percepţia că femeile frumoase  sunt cu precădere blonde, şi au doar acest atu, trebuind să fie distribuite numai în rolul unor femei de casă, caline, fără personalitate.

Filmografia lui Raquel Welch

Dintre filmele sale enumerăm:

  • One Million Years B.C. (1966)
  • Bedazzled (1967)
  • Bandolero! (1968)
  • 100 Rifles (1969)
  • Myra Breckinridge (1970)
  • Hannie Caulder (1971)
  • The Three Musketeers (1974)
  • The Shawshank Redemption (1994)

Viaţa amoroasă

Vorbind despre viaţa amoroasă, am putea spune că nu a avut un traseu lin, trecând prin 4 căsătorii.

  • James Welch (1959-1964), publicist şi agent;
  • Patrick Curtis (1967-1972), regizor şi producător;
  • André Weinfeld (1980-1990), producător, regizor şi jurnalist;
  • Richard Palmer (1999-), fiind separaţi din 2008.

Citeşte şi  Vedete: cele mai controversate contracte prenupţiale

Premii

Talentul său pentru actorie a fost onorat în anul 1974, cu Premiul Globul de Aur pentru rolul pe care l-a făcut în filmul The Three Musketeers (1974). De asemenea, R. W. a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul avut în drama Right to Die (1987). În anul 1994 a primit şi mult aşteptata stea pe celebrul bulevard de la Hollywood, Walk of Fame.

Sursa: wikipedia.org

Sursa foto: shutterstock.com

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber