Pulpa de miel cu crusta de mirodenii

pasul 1. Preincalzeste cuptorul la 6/200˚ C. Pentru crusta de plante aromate, amesteca pesmetul cu rozmarinul, patrunjelul, usturoiul, coaja de lamaie si rondelele de masline. Asezoneaza apoi cu sare si piper.

pasul 2. Asaza pulpa de miel pe un tocator de lemn, cu partea cu piele in jos. Ruleaz-o strans si leag-o cu sfoara. Pune-o pe un gratar, intr-o tava de copt.

pasul 3. Unge pulpa cu miere si presar-o cu pesmetul cu ierburi. Stropeste cu ulei si unge cu unt.

pasul 4. Da carnea la cuptor circa o ora, la foc potrivit, apoi inca 1 minut, la foc mai iute.

pasul 5. Scoate pulpa si pune-o pe un platou. Acoper-o cu folie si las-o minim 15 minute.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de oaie