Pui în stil Cajun

cajun

Condimentele inedite vor face din acest preparat atracţia serii. Gata în 20 minute • 228-182 calorii per porţie • 7-6 g grăsimi.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 ceapă, potrivită, tocată

1 lingură ulei

1 linguriţă condiment Cajun

2 linguriţe boia iute

200 g iaurt natur

Zeama şi coaja rasă de la 2 lămâi

500 g carne de pui fiert, ruptă bucăţi

400 g conservă de fasole neagră sau pestriţă, scursă de lichid

200 g conservă de porumb, scurs de lichid

1 legatură ceapă verde, tocată

1 borcan ardei copt, scurs de lichid şi tăiaţi felii

Pătrunjel proaspat, tocat

2 linguri vinegreta cu muştar

Mod de preparare:

1 Rumeneşte ceapa în ulei 10 minute. Adaugă condimentul şi boiaua, ţine pe foc încă 1 minut şi apoi lasă deoparte să se răcească.

2 Combină ceapa, iaurtul, zeama şi coaja rasă de lămâie cu carnea de pui şi amestecă pentru a se unge uniform.

3 Într-un alt bol, combină fasolea, porumbul, ceapa verde, ardeiul copt, două treimi din pătrunjel şi vinegreta. Serveşte cu carnea de pui şi cu pătrunjel presarat deasupra.

Vezi şi Somon la cuptor

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare