Pui provensal

Timp de preparare: 10 min
Timp de coacere: 35 min

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 4 pulpe de pui
  • 3 linguri de ulei
  • 3 cepe mici, tocate marunt
  • 1 ardei gras, taiat felii
  • 4 rosii, taiate cubulete
  • 50 g pasta tomate
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 ardei iute, tocat
  • legatura patrunjel, tocat
  • 1 capatana de usturoi, tocat
  • sare, piper

Mod de preparare:

Taiati fiecare pulpa in doua si dezosati, astfel incat carnea sa ramana prinsa de os. Dati un praf de sare, ulei si putina apa. Lasati la cuptor timp de 20 de min, la foc potrivit. Caliti ceapa, ardeiul, adaugati rosiile si amestecati-le cu pasta de tomate, vinul si faceti un sos. Adaugati sare, piper, ardeiul iute si usturoiul.
Scoateti pulpele din cuptor si scurgeti-le de grasime. Adaugati sosul si puneti la fiert, timp de 5 min. Serviti calde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare