Pui picant teriyaki

Un preparat exotic si apetisant

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 15 min.
250 calorii, 9 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri de sherry (visinata)
  • 6 linguri sirop de zahar.
  • 500 g carne de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lingurite praf de ghimbir

Mod de preparare:

1 Amestecati 4 linguri sos de soia cu 4 linguri de sherry (visinata) si 6 linguri sirop de zahar. Incingeti 1 lingura ulei de floarea soarelui si prajiti 500 g carne de pui, taiata cubulete, pana cand se rumeneste si se patrunde complet.
2 Adaugati 1 catel de usturoi, zdrobit, si 2 lingurite praf de ghimbir si continuati sa tineti pe foc inca 1 minut. Turnati amestecul cu sos de soia si mai lasati pe foc cca 2 minute. Serviti cu orez fiert la aburi, cu salata verde si cateva fire de ceapa verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate chinezesti