Pui la gratar cu paste, cu legume de vara

Pui la gratar cu paste, cu legume de vara
1. Pune carnea intr-o punga din plastic impreuna cu oregano, 2 catei de usturoi, zeama si coaja rasa de la 1 lamaie si adauga sare si piper. Inchide punga si maseaza usor sau lasa la frigider peste noapte pentru ca aromele sa se patrunda.

2. Cu 30 de minute inainte de a gati, scoate carnea din frigider la temperatura ambianta. Incinge gratarul la temperatura potrivita si frige carnea 10-12 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde. Taie friptura bucati mari. Rumeneste ardeii pana cand coaja se arde, circa 10 minute, iar apoi taie bucati.

3. Fierbe pastele conform indicatiilor inscrise pe ambalaj, adauga fasolea in apa de fiert in ultimele 3 minute, scurge de lichid si clateste sub jet de apa rece. Intr-un bol larg, sfarama branza, adauga carnea, pastele cu fasolea si ardeii.

4. Amesteca usturoiul ramas, coaja si zeama de lamaie, patrunjelul, menta, uleiul si stropeste salata. Amesteca si serveste.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare