Pui la gratar

Timp de gatit: 30 min., Calorii: 422 per portie Grasimi: 17 g; saturate: 2g

Ingrediente:

  • 600 g cartofi, taiati felii groase
  • 200 g fasole verde, curatata de codite
  • 250 g rosii-cireasa, taiate in doua
  • 4 piepti de pui, fara pielite
  • 4 linguri sos pesto
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, fierbe cartofii timp de 8-10 minute, pana cand se inmoaie pe margini. Adauga fasolea verde si continua sa mai fierbi 2-3 minute, pana cand se inmoaie.

Scurge legumele de apa si adauga rosiile si sosul pesto; amesteca, sa se unga uniform. Incinge gratarul din fonta la temperatura maxima si unge-l cu ulei. Asaza carnea de pui pe gratar si presara sare si piper.

Micsoreaza flacara si frige carnea circa 5-6 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde. Serveste friptura, asezata pe amestecul de legume, cu sos pesto.

Pofta buna!

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare