Pui la gratar

Timp de gatit: 30 min., Calorii: 422 per portie Grasimi: 17 g; saturate: 2g

Ingrediente:

  • 600 g cartofi, taiati felii groase
  • 200 g fasole verde, curatata de codite
  • 250 g rosii-cireasa, taiate in doua
  • 4 piepti de pui, fara pielite
  • 4 linguri sos pesto
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, fierbe cartofii timp de 8-10 minute, pana cand se inmoaie pe margini. Adauga fasolea verde si continua sa mai fierbi 2-3 minute, pana cand se inmoaie.

Scurge legumele de apa si adauga rosiile si sosul pesto; amesteca, sa se unga uniform. Incinge gratarul din fonta la temperatura maxima si unge-l cu ulei. Asaza carnea de pui pe gratar si presara sare si piper.

Micsoreaza flacara si frige carnea circa 5-6 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde. Serveste friptura, asezata pe amestecul de legume, cu sos pesto.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare