Pui la cuptor cu legume verzi

pui la cuptor cu legume verzi

6 porții, 182 calorii per porție, 11 g grăsimi, 2 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării puiului

2 linguri ulei de măsline

6 buc copane de pui

150 ml supă limpede de pui

6 fire de ceapă verde

100 g broccoli

100 g fasole verde

1 lămâie tăiată sferturi

O mână de oregano

Cartofi noi cu verdeață pentru servit

Cum prepari puiul la cuptor cu legume verzi

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180⁰ C. Într-o tavă metalică încinge uleiul și prăjește carnea cu pielița în jos 4-5 min, până când se rumenește și devine
crocantă.

2 Ia vasul de pe foc, stinge cu supa și dă la cuptor 15 min.

3 Ia carnea din vas și las-o deoparte; adaugă legumele în vas, amestecă pentru a se unge uniform cu supa și protrivește gustul de sare și piper. Adaugă carnea și dă din nou vasul la cuptor 10 min, până când carnea se pătrunde și legumele se înmoaie. Presară oregano și servește cu cartofi noi cu verdeață.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar