Pui in stil spaniol

  1. Spala puiul sub jet de apa rece si apoi tamponeaza-l cu hartie absorbanta. Taie-l in doua si indeparteaza carena. Impaneaza cu 6 catei de usturoi si cimbru si apoi presara sare si piper.
  2. Intr-un vas pe foc incinge uleiul si rumeneste carnea la foc iute. Apoi scoate carnea din vas si tine-o deoparte. Rumeneste ceapa taiata julien si usturoiul ramas.
  3. Asaza carnea in tava de friptura si presara ceapa, usturoiul si maslinele. Presara cimbru daca doresti o aroma mai puternica. Adauga 100 ml apa sau concentrat de pui.
  4. Acopera tava cu folie si da la cuptor la temperatura de 180°C, timp de 20-30 de minute. In ultimele 10 minute indeparteaza folia si lasa sa se rumeneasca complet. Serveste friptura cu cartofi noi fierti si rosii taiate.
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare