Pui in stil spaniol

  1. Spala puiul sub jet de apa rece si apoi tamponeaza-l cu hartie absorbanta. Taie-l in doua si indeparteaza carena. Impaneaza cu 6 catei de usturoi si cimbru si apoi presara sare si piper.
  2. Intr-un vas pe foc incinge uleiul si rumeneste carnea la foc iute. Apoi scoate carnea din vas si tine-o deoparte. Rumeneste ceapa taiata julien si usturoiul ramas.
  3. Asaza carnea in tava de friptura si presara ceapa, usturoiul si maslinele. Presara cimbru daca doresti o aroma mai puternica. Adauga 100 ml apa sau concentrat de pui.
  4. Acopera tava cu folie si da la cuptor la temperatura de 180°C, timp de 20-30 de minute. In ultimele 10 minute indeparteaza folia si lasa sa se rumeneasca complet. Serveste friptura cu cartofi noi fierti si rosii taiate.
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare