Pui in stil spaniol

Timp de gatit: 55 min.
525 calorii, 17 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 700 g cartofi, taiati in doua
  • 3 ardei grasi, taiati sferturi
  • 150 g carnaciori picanti, taiati segmente de 1 cm
  • 4 catei de usturoi, curatati de coaja
  • 200 ml coniac
  • 8 pulpe de pui (partea de sus)
  • 1 1/2 linguri boia
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

Reteta mai simpla decat aceasta nici ca se poate!

  1. Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grade C. Asezati cartofii, ardeii, carnaciorii si usturoiul intr-o tava de friptura. Presarati sare si piper, apoi turnati coniacul si amestecati, pentru a se unge uniform.
  2. Presarati carnea cu boia, sare si piper negru, proaspat macinat, si asezati bucatile deasupra legumelor. Stropiti cu uleiul de masline si dati la cuptor timp de 45 minute, pana cand carnea si cartofii se patrund complet. Serviti presarat cu patrunjel.

Sfat:
Deoarece cartofii se patrund mai greu decat carnea, dati deoparte carnea si mai tineti legumele la cuptor inca 5-10 minute.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare