Pui în stil chinezesc

pui in stil chinezesc

4 porții gata în 20 minute, 431 calorii per porție, 7 g grăsimi, 1 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării puiului

4 buc copane de pui, fără pieliță, carnea tăiată fâșii

4 porții de tăieței cu ou

3 linguri sos de soia

2 căței de usturoi, zdrobit

Câte 1 ardei gras roșu, galben și verde, tăiat felii

250 g morcov, tăiat fâșii/panglică cu ajutorul cuțitului special de curățat legume

1 legătură ceapă verde, tăiată segmente

Cum prepari puiul în stil chinezesc

1 Încinge uleiul într-un wok și prăjește carnea 5 min, amestecând continuu. Lasă să se înăbușească 15 min.

2 Între timp, fierbe tăiețeii în apă clocotindă cu sare 4 min, până când se pătrund.

3 Adaugă în wok sosul de soia, usturoiul, ardeiul gras. Fierbe 2 min. Adaugă morcovul și continuă să ții pe foc 2 min.

4 Scurge tăiețeii de lichid, adaugă-i în wok împreună cu sosul de soia rămas și ceapa verde. Amestecă și servește imediat.

Pont: Toate legumele rămase de la alte preparate pot fi prăjite în wok, amestecând continuu. Ai grijă să fie tăiate cât mai subțire ca să se pătrundă rapid.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar