Pui cu sos condimentat, in stil indian

Pui cu sos condimentat, in stil indian
1. Stropeste carnea cu zeama de lamaie si presara cu boia. Lasa sa stea deoparte 20 de minute. Marunteste ingredientele ramase (in afara de ulei), adauga peste carne si lasa la marinat 2 ore sau peste noapte, intr-un vas acoperit, la rece.

2. Incinge grilul. Unge o tava cu ulei si asaza bucatile de carne si da la gril 8-10 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana cand se patrund.

3. Intre timp, pune intr-un vas, pe foc, pasta de rosii, ghimbirul, zaharul si supa si fierbe 5 minute. Ia vasul de pe foc si adauga smantana si coriandrul; incalzeste din nou, fara sa fiarba. Adauga carnea rumenita si amesteca.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil oriental