Pui cu mango rumenit la cuptor

thanks giving turkey

Preparatul este gata într-o oră. Calorii: 320 per porţie. Grăsimi: 9 g, saturate: 2 g

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă roşie, tocată mărunt
  • 4 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 400 g suc de roşii
  • 425 g sos de roşii pentru carne friptă pe grătar – de exemplu, sos Heinz
  • 2 linguri miere
  • 1 mango, mărunţit în piure (dintr-o conservă de compot de 400 g)
  • 1 pui, tăiat în circa 12 bucăţi

Mod de preparare:

  1. Într-un vas neaderent încinge uleiul şi sotează ceapa şi usturoiul timp de 3-4 minute. Adaugă roşiile pasate, iar cand acestea s-au încălzit, adaugă sosul pentru friptura la grătar, mierea şi piureul de mango. Lasă să fiarbă timp de 5 minute la foc mic, până când se îngroaşă.
  2. Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200°C. Crestează carnea şi toarnă sosul fierbinte deasupra; dă la cuptor 20 de minute, iar în ultimele 10 minute dă la grătar.

Pofta buna!

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare