Pui cu legume si orez

Pui cu legume si orez
1.
Incinge 2 linguri de ulei si rumeneste jumatate din cantitatea de carne de pui pana cand se rumeneste. Transfera pe un platou. Adauga in vas 1 lingura ulei si repeta procedeul cu carnea ramasa. Transfera pe platou. Prajeste ardeii 5 minute si apoi transfera-i pe un alt platou.

2. Adauga uleiul ramas si soteaza ceapa si usturoiul 10 minute. Adauga condimentele, amesteca si continua sa tii pe foc 2 minute. Adauga carnea in vas impreuna cu smantana si concentratul si lasa sa fiarba inabusit la foc mic, acoperit cu capac, 30 de minute. Adauga cajunul si fierbe 30 de minute. Adauga apa clocotinda daca scade prea mult. Adauga ardeii si fierbe 10 minute.

3. Pentru a prepara orezul, incinge uleiul si prajeste-l cu condimentele, in afara de turmeric, 1 minut. Adauga 800 ml apa si fierbe 5 minute. Presara turmericul fara sa amesteci si fierbe 5 minute. Opreste flacara si, dupa 5 minute, adauga restul ingredientelor si afaneaza cu furculita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare