Pui cu lamaie si ciuperci la cuptor

Pui, lamaie, ciuperci

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Inmoaie hribii in 200 ml apa clocotita timp de 20 min. Scurge si pastreaza zeama.

2. Intre timp, incinge o tigaie, adauga puiul, cu partea acoperita cu piele in jos, si frige la foc mediu 4-5 min, apoi intoarce si frige inca 1 min. Scoate si pune intr-un vas termorezistent. Pune ulei in tigaie si caleste ceapa 5 min, scoate-o din tigaie si pune-o in vasul de copt, impreuna cu puiul si hribii.

3. Toarna vinul si zeama de la hribi in tigaie, adauga cimbrul si sferturile de lamaie, asezoneaza si fierbe 5 min, pana se reduce la jumatate. Toarna peste pui. Acopera vasul cu folie si coace 15 min.; scoate folia si mai coace 5 min., pana cand puiul e bine patruns.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare