Prune cu sos Sabayon

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar tos
  • 4 linguri de vin Marsala (sau orice alt vin desert)
  • prune

Mod de preparare:

Intr-un vas cu baza dubla sau neaderent pune 2 galbenusuri si 2 linguri zahar tos; bate cu ajutorul unui mixer electric, pana cand amestecul se deschide la culoare si devine cremos. Adauga 4 linguri de vin Marsala (sau orice alt vin desert) si pune vasul la bain-marie.

Continua sa amesteci timp de 10 minute, pana cand sosul se ingroasa si devine spumos. Portioneaza prunele, taiate in doua si curatate de samburi, in boluri individuale si toarna sosul sabayon deasupra.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)