Prajituri cu branza de vaci

Preincalzeste cuptorul la semnul 2/150°C. Pune biscuitii intr-o punga de nailon si striveste-i cu ajutorul unui sucitor. Amesteca-i cu margarina topita si preseaza-i intr-un strat, la baza unei forme rotunde (diametru de 15 cm), tapetata cu hartie de copt. Da la rece.

Intr-un bol larg, amesteca cu mixerul branza de vaci, zaharul, zeama si coaja rasa de lamaie pana cand amestecul devine cremos. Incorporeaza oul si albusul si toarna compozitia in forma; netezeste suprafata. Da la cuptor timp de 35 de minute. Opreste flacara, deschide usa cuptorului si lasa forma sa se raceasca treptat in cuptor – in felul acesta, suprafata nu se va fisura.

Dupa ce s-a racit bine de tot, orneaza cu fructe si pastreaza la rece, in frigider, pana in momentul servirii.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri