Prajiturele cu crema de ciocolata

Prajiturele cu crema de ciocolata

1. Topeste ciocolata si untul la un loc, apoi lasa sa se raceasca usor. Bate ouale si zaharul pana se decoloreaza, apoi incorporeaza treptat, batand, amestecul de ciocolata. Adauga, amestecand, faina si praful de copt, pana iese o crema pastoasa. Da la frigider 2 ore, pana ce aluatul se intareste.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 3/160°C. Tapeteaza 2 tavi de copt cu hartie pergament. Ia cate o lingurita de aluat si modeleaza bile de aprox. 2 cm diametru – ar trebui sa rezulte cam 48. Pune-le in tava de copt, lasand minim 2 cm spatiu intre ele. Coace 8-10 min pana se intaresc, apoi muta-le pe un gratar metalic sa se raceasca de tot.

3. Pentru umplutura, bate la un loc untul, cacaoa, zaharul pudra si esenta de vanilie, apoi adauga laptele si amesteca pana rezulta o crema. Intinde crema pe fiecare dintre jumatatile coapte, apoi uneste-le. Orneaza-le cu ciocolata topita.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri