Prajiturele cu banane si caramel

Prajiturele cu banane si caramel
1. Incinge cuptorul la 4/ 180°C. Tapeteaza o tava de briose cu forme de hartie pentru copt.

2. Intr-un castron, bate la mixer faina, zaharul, untul, ouale, bananele si vanilia pana devine crema. Toarna compozitia cu lingura in formele de copt si da la cuptor 20-25 min pana ce aluatul e bine crescut. Lasa la racit pe un gratar metalic.

3. Pentru topping, bate la mixer untul si zaharul pudra pana se deschide la culoare, adauga 150 g crema caramel si bate din nou la mixer. Toarna compozitia intr-un sprit de ornat cu duza de 1 cm.

4. Odata ce s-a racit blatul, taie putin din mijlocul blatului, cu un cutit ascutit, apoi umple cu cate 1 lingurita sos caramel. Toarna cu spritul crema de unt si caramel. Presara cu caramele si felii de banana.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri