Prajitura Pavlova tropicala

Prajitura  Pavlova
1. Incinge cuptorul la 1/130°C. Tapeteaza o tava de copt cu hartie pergament. Prepara bezeaua, apoi adauga malaiul si zeama de lamaie. Pentru a prepara bezeaua, daca este nevoie, urmeaza indicatiile din articolul Cum sa faci o bezea reusita.

2. Cu o lingura toarna bezeaua pe hartia pergament, cat sa rezulte un disc de cca 23 cm diametru, apoi fa o gaura in mijloc cu dosul lingurii. Coace 1 ora si 30 min pana devine crocanta. Inchide cuptorul si lasa sa se raceasca.

3. Pune o treime din mango intr-un robot, cu coaja de lamaie si sucul, apoi adauga pulpa de fructul pasiunii. Bate smantana pana se ingroasa, adauga lichiorul si bate pana se formeaza creste de spuma. Toarna cu lingura peste bezea chiar inainte de a servi. Acopera cu feliile de mango.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)