Prajitura cu nuca si cafea

Ingrediente pentru 8 portii:

  • un blat alb
  • 1 pachet unt sau margarina
  • 200 g nuca pisata
  • 100 g zahar
  • o cana de cafea preparata
  • 3 linguri cacao
  • nuca pisata pentru ornate
  • 1 ciocolata
  • apa, zahar vaniliat si zahar

Mod de preparare:

Se face un sirop dintr-un pahar de apa in care ai pus un pliculet de zahar vanilat si patru linguri de zahar.

Se taie blatul in doua bucati si se insiropeaza cu siropul astfel obtinut.

Se prepara crema astfel: margarina se freaca cu zaharul pana devine spuma. Separat, se fierbe cafeaua, iar in ea se adauga nuca maruntita. Dupa ce se raceste se adauga in crema. Se adauga si cacaua si se amesteca bine. Se ung blaturie cu crema astfel obtinuta, iar pe deasupra se orneaza cu ciocolata rasa.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri