Prăjitură cu cremă de brânză și zmeură

Prăjitura aceasta este foarte gustoasă, iar dacă mai prinzi ultimele fructe de pădure (sau le ai deja, congelate), e un desert minunat. Cum o poți prepara:

prajitura-crema-branza-zmeura

* 4 porții * timp de preparare 40 de minute + timp de așteptare

INGREDIENTE

  • 4 foi gata preparate de cremşnit
  • un kg brânză de vaci
  • 100 g smântână bine scursă
  • gelatină pentru un kg de produs
  • 100 g zahăr pudră

Pentru servit:

  • 300 g zmeură
  • 2 pliculeţe gelatină roşie de decor

MOD DE PREPARARE

  1. Foile de cremşnit se aşază într-o tavă şi, eventual, se mai rup pentru a încăpea foarte bine în tavă.
  1. Se prepară gelatina conform indicaţiilor de pe ambalaj, iar brânza se mixează cu smântâna şi zahărul pudră.
  1. Gelatina se amestecă în crema de brânză şi se toarnă în tavă peste stratul de foi de cremşnit.
  1. Se acoperă cu restul foilor rămase, se aşază zmeura şi apoi se toarnă gelatina de decor preparată. Se lasă să se răcorească şi, când începe să se închege, se pune la frigider de pe o zi pe alta, acoperită în staniol.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar