Prăjitură cu ciocolată şi migdale

1. Încinge cuptorul la semnul 5/190 C şi unge cu unt şi tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de 23 cm.

Topeşte ciocolata la bain marie, adaugă untul şi amestecă până când se topeşte şi se omogenizează.

Lasă deoparte să se răcească 20 min.

2. Într-un bol larg bate ouale cu zahărul şi încorporează ciocolata şi apoi, cu mişcări delicate de jos în sus adaugă treptat migdalele.

3. Toarnă compoziţia în forma pregatită şi dă la cuptor pe grătarul din mijloc 20-25 min, până când se întareşte.

Lasă să se răcească în formă.

4. Transferă pe platoul de servit, aşază deasupra zmeură, presară puţină cacao, taie felii şi serveşte.

Ceea ce ramâne se poate păstra în cutie închisă ermetic maximum 4 zile.

Punch Uşor Alcoolizat
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri