Prăjitură cu ciocolată și caramel sărat

prajitura cu ciocolata si caramel sarat

16 bucăți gata în 15 minute + 1 oră și 30 minute pentru a se întări, 204 calorii, 10 G grăsimi, 26 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării prăjiturii

400 g ciocolată cu lapte sau amăruie, ruptă bucăți

75 g covrigei pretzels

125 g sos caramel sau dulceață de lapte

25 g floricele cu sare

2×40 baton de cereale, zdrobit

Un praf de sare grunjoasă

Cum prepari prăjitura cu ciocolată și caramel sărat

1 Tapetează cu hârtie de copt o tavă dreptunghiulară de 20×30 cm. Topește ciocolata la bain marie. Așază în tavă o treime din covrigei, apoi toarnă deasupra ciocolata topită.

2 Combină 1 ½ lingură de caramel cu floricelele și lasă deoparte. Presează cu lingura compoziția din tavă ca să faci niște găuri, pune caramel și stropește restul deasupra. pune din loc în loc covrigeii rămași, floricelele și batoanele crocante și presară sarea. Lasă la rece să se întărească, taie bucăți și servește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri