Prajitura cu ciocolata alba

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 250ml frisca lichida
  • 200g ciocolata alba

pentru piureul de coacaze

  • 100g suc de coacaze
  • 5g amidon

Mod de preparare:

Dizolvati amidonul in sucul rece de coacaze si puneti la foc timp de cateva minute pana se ingroasa putin.

Topiti 50g ciocolata alba si 50g ciocolata cu lapte si imbracati 4 forme semi-sferice; dati la rece.
Topiti 150g ciocolata alba si incorporati frisca pentru a obtine spuma de ciocolata.

Umpleti jumatate din forme cu spuma de ciocolata, puneti 1 lingura de piure de coacaze si completati cu spuma de ciocolata.

Dati la rece cateva ore si scoateti din forme.

Pofta buna!

Reteta furnizata de restaurantul Hotelului Athenee Palace-Hilton din Bucuresti.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri