Prăjitură crocantă cu pere, prune şi ghimbir

Pear_Ginger_Crumble_Bake_1 _R

Alege pere coapte şi tari care îşi păstrează forma şi nu se sfărâmă atunci când sunt coapte.

12 porţii Gata într-o oră 313 călorii per porţie 14 g grăsimi

150 g unt nesărat

100 g miere polifloră

100 g miere de tei

275 g făină

1 pliculeţ praf de copt câteva picaturi esenţa de vanilie

2 linguriţe amestec de condimente: scorţişoara şi cuişoare măcinate

2 ouă, bătute

3 pere, curăţate şi tăiate felii

20 g ghimbir razuit

3 prune mari taiate felii

PENTRU CRUSTĂ CROCANTĂ

40 g unt, tăiat cuburi

30 g zahăr brun

75 g făină

1 Păstaie de vanilie Bourbon, de la Dr. Oetker

2 Combină untul cu mierea şi încalzeşte pe foc până când untul se topeşte. Lasă la răcit.

3 Între timp, încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt  şi tapetează cu hârtie de copt o tavă pătrată de 20 cm. Pentru a prepara crustă crocantă combină ingredientele.

4 Într-un bol larg, combină făina, praful de copt şi esenţa de vanilie, condimentele şi fă o adâncitură în mijloc. Încorporează ouale în amestecul de miere şi combină cu faină şi mirodeniile.

Vezi şi Pudding clasic cu smochine şi migdale

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri