Prăjitură crocantă cu pere, prune şi ghimbir

Pear_Ginger_Crumble_Bake_1 _R

Alege pere coapte şi tari care îşi păstrează forma şi nu se sfărâmă atunci când sunt coapte.

12 porţii Gata într-o oră 313 călorii per porţie 14 g grăsimi

150 g unt nesărat

100 g miere polifloră

100 g miere de tei

275 g făină

1 pliculeţ praf de copt câteva picaturi esenţa de vanilie

2 linguriţe amestec de condimente: scorţişoara şi cuişoare măcinate

2 ouă, bătute

3 pere, curăţate şi tăiate felii

20 g ghimbir razuit

3 prune mari taiate felii

PENTRU CRUSTĂ CROCANTĂ

40 g unt, tăiat cuburi

30 g zahăr brun

75 g făină

1 Păstaie de vanilie Bourbon, de la Dr. Oetker

2 Combină untul cu mierea şi încalzeşte pe foc până când untul se topeşte. Lasă la răcit.

3 Între timp, încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge cu unt  şi tapetează cu hârtie de copt o tavă pătrată de 20 cm. Pentru a prepara crustă crocantă combină ingredientele.

4 Într-un bol larg, combină făina, praful de copt şi esenţa de vanilie, condimentele şi fă o adâncitură în mijloc. Încorporează ouale în amestecul de miere şi combină cu faină şi mirodeniile.

Vezi şi Pudding clasic cu smochine şi migdale

 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri