Prăjitură cremoasă cu portocale

Fă-le și tu celor dragi un desert cu totul special! Prăjitura cremoasă cu portocale este un adevărat deliciu!

prajitura-cremoasa-portocale

* 4 porții * timp de preparare 30 de minute

INGREDIENTE

300 ml frisca lichida

200 g biscuiți moi

100 ml suc de portocale

100 g unt

2 portocale

2 foi gelatina

MOD DE PREPARARE

  1. Biscuiții se farâmițeaza cât mai marunt si apoi se amesteca bine cu untul topit.
  1. Se tapeteaza cu acest amestec o forma mare sau mai multe individuale, dupa care se pun la rece.
  1. Se înmoaie gelatina în apa rece si, între timp, se bate frisca. Gelatina se amesteca apoi cu sucul de portocale usor încalzit si se toarna peste frisca. Se omogenizeaza bine.
  1. În formele de la frigider se pun întâi portocale taiate dupa imaginație, se toarna frisca, se niveleaza si se da la rece pentru 2 ore. Se servește ornata cu felii de portocale.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri