Porumb copt cu usturoi

Porumb copt cu usturoi

1. Amesteca 75 g unt, inmuiat, 1⁄2 lingurita paprika afumata, 1 catel de usturoi, zdrobit, 2 linguri patrunjel, tocat marunt, si 1⁄2 -1 ardei iute, tocat marunt; asezoneaza bine. Toarna cu lingura acest amestec pe o folie adeziva si modeleaza in forma de carnat, strangand la capete. Da la rece 30 min.

2. Pune in apa clocotita 4 stiuleti de porumb, taiati bucati, si fierbe-i 3 min. Scurge-i si infige-i in frigarui. Incinge grilul si frige porumbul cateva minute, intorcandu-l, pana e bine rumenit. Taie felii untul solidificat, pune peste porumbul fierbinte si lasa sa se topeasca. Serveste imediat.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne