Porumb copt cu usturoi

Porumb copt cu usturoi

1. Amesteca 75 g unt, inmuiat, 1⁄2 lingurita paprika afumata, 1 catel de usturoi, zdrobit, 2 linguri patrunjel, tocat marunt, si 1⁄2 -1 ardei iute, tocat marunt; asezoneaza bine. Toarna cu lingura acest amestec pe o folie adeziva si modeleaza in forma de carnat, strangand la capete. Da la rece 30 min.

2. Pune in apa clocotita 4 stiuleti de porumb, taiati bucati, si fierbe-i 3 min. Scurge-i si infige-i in frigarui. Incinge grilul si frige porumbul cateva minute, intorcandu-l, pana e bine rumenit. Taie felii untul solidificat, pune peste porumbul fierbinte si lasa sa se topeasca. Serveste imediat.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne