Porumb copt cu unt condimentat

4 portii
Timp de preparare: 1 ora si 10 min.
280 calorii, 27 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 1 ardei iute
  • 4 stiuleti de porumb

Mod de preparare:

1 – Frecati 125 g unt, inmuiat la temperatura camerei, cu 1 ardei iute, tocat marunt. Impachetati-l in celofan, sub forma de baton, si dati-l la rece.

2 – Inveliti 4 stiuleti de porumb in folie de aluminiu si coaceti-i timp de 45 de minute, avand grija sa-i intoarceti din cand in cand. Despachetati-i din folie, puneti-i din nou pe gratar si lasati-i inca 10 minute. Serviti porumbul fierbinte, uns cu untul condimentat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne