Porc stir-fry rapid

Înlocuiește tocănița clasică – de care probabil te-ai și săturat – cu o rețetă rapidă și gustoasă. Cum am făcut noi porcul stir-fry:

porc-stir-fry

* 4 porții * timp de preparare 15 minute

INGREDIENTE

■ 2 linguri ulei de floarea soarelui

■ 3 linguri sos de soia

■ 4 căței de usturoi, zdrobit

■ 1 linguriță semințe de susan

■ 1 linguriță praf de chilli

■ 1 linguriță pastă de chilli

■ 1 ardei gras, tăiat felii

■ 100 g porumb fraged, tăiat felii pe lungime

■ 1 legătură ceapă verde, tăiată orizontal, păstrează câteva deoparte pentru ornat

■ 350 g carne de porc fără grăsime, tăiată fâșii

■ 250 g orez brun fiert

■ 1 lingură ulei de susan

MOD DE PREPARARE

1 Combina 1 lingura ulei de floarea soarelui, sosul de soia, usturoiul, susanul, chilli – pasta și praful.

2 Încinge wok-ul la temperatura maxima și adauga uleiul ramas și prajește legumele amestecând continuu 3 min, pâna când încep sa se înmoaie.

3 Adauga carnea și prajește amestecând 5 min și adauga chilli. Adauga orezul și ține pe foc 2 min. Servește cu ulei de susan și ceapa verde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar