Porc dulce-acrișor

Descoperă secretul unei fripturi delicioase de porc, cu sos dulce-acrișor! 

porc-dulce-acrisor

* 4 porții * timp de preparare 40 de minute

INGREDIENTE

800 g muschiuleț subțire de porc

12 caise uscate

8 prune

o ceapa

100 g piept afumat de porc

4 linguri vin alb sec

cimbru

sare și piper

MOD DE PREPARARE

  1. Carnea se spala si se usuca cu un servet, dupa care se taie felioare care se repartizeaza în patru bucați de hârtie de copt.
  1. Se taie ceapa si se repartizeaza, la fel pieptul de porc afumat care se taie cât mai subțire.
  1. Se pun alaturi de carne si câte 3 caise uscate si 2 prune, se presara sare, piper si cimbru si se întorc doar capatele pachetului de hârtie în sus.
  1. Se asaza în tava de copt, se pune câte o lingura de vin în fiecare pachet si se aduna definitiv hârtia. Se lasa la cuptor 30 de minute.

 

O rețetă Libertatea pentru femei. 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar