Platou cu fructe de mare

  • A A A
  • E-mail

    Platou cu fructe de mare
    1. Pentru somonul rasol pune toate ingredientele la fiert, la foc mic, 5 minute.

    2. Adauga fileurile si continua sa fierbi timp de 3 minute. Opreste flacara si lasa vasul acoperit 5 minute. Scurge de lichid si lasa sa se raceasca. Daca gatesti dinainte, pastreaza in frigider, in vas acoperit.

    3. Amesteca ingredientele pentru marinat somonul afumat si adauga sare si piper. Toarna marinata peste feliile de somon asezate intr-un strat pe platou si lasa sa stea 30 de minute inainte de a servi.

    4. Amesteca ingredientele pentru crevete, acopera vasul si da la rece 2 ore.

    5. Amesteca hreanul si smantana. Asaza pe platou cele trei feluri de fructe de mare si orneaza cu creson, lamaie si sos de hrean.

    Comentariile sunt închise.