Plăcintă delicioasă cu verdețuri

Cele mai bune plăcinte sunt cele în care pui verdețurile proaspăt cumpărate de la piață, nu-i așa? Cum o prepari pe asta:

 placinta-verdeturi

foto plăcintă cu verdețuri Shutterstock

* 4 porții * timp de preparare 50 de minute

INGREDIENTE

un pachet aluat foitaj congelat

o mâna spanac

o mâna stevie

o mâna salata verde

o mâna urzici

2 oua

200 g telemea vaca

Pentru copt:

un ou

2 linguri lapte

MOD DE PREPARARE

  1. Toate verdețurile se curața si se oparesc în apa clocotita pentru 3-4 minute.
  1. Se scot si se lasa sa se scurga bine într-o strecuratoare. Aluatul se împarte în doua si prima jumatate se transfera în tava de copt.
  1. Verdețurile se toaca marunt si se amesteca cu brânza rasa si ouale batute. Se pune apoi amestecul în tava, peste aluat.
  1. Se acopera cu a doua parte a aluatului, se face o taietura mica la mijloc si se unge cu oul batut cu lapte. Se coace 30 de minute.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne