Plăcintă cu pește afumat

placinta cu peste afumat

6 porții gata în 45 minute, 209 calorii per porție, 9 g grăsimi, 9 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării plăcintei

– 400 g pește afumat

– Zeama de la 1 lămâie

– 200 g spanac, decongelat

– 350 g sos de brânză

– 600 g piure de cartofi cu câțiva morcovi

– 50 g cașcaval, răzuit

Cum prepari plăcinta cu pește afumat

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Așază peștele într-un vas rezistent la cuptor și stropește cu zeama de lămâie. Dă la cuptor 10 minute.

2 Între timp, într-un vas pe foc încălzește spanacul și sosul de brânză și amestecă pentru omogenizare. Toarnă sosul deasupra peștelui.

3 Încălzește piureul de cartofi cu morcov câteva minute la microunde și amestecă. Așază piureul peste sos și nivelează suprafața. Dă la cuptor 30 minute. Presară cașcavalul și dă la grill 3-4 minute până când se rumenește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste