Plăcintă cu legume

6 porții, gata în 30 minute, 281 calorii per porție, 16 g grăsimi, 20 g carbohidrați

placinta cu legume

Ingrediente necesare preparării plăcintei

4 foi de plăcintă

25 g unt topit

125 g spanac

6 ouă, bătute

3 linguri lapte

O mână de mentă, tocată

100 g inimi de anghinare, tăiate în două, din conservă

100 g brânză feta, sfărâmată

sare și piper

Cum prepari plăcinta cu legume

1 Încinge cuptorul la semnul 6/180°C. Așază foile în forma rotundă de tartă de 24 cm, lăsând să depășească pe margini. Unge fiecare strat cu unt topit și apoi trage marginile spre interior și unge cu unt.

2 Opărește spanacul 1 min în apă clocotindă cu sare și scurge bine de apă.

3 Într-un bol combină ouăle, laptele, menta și un praf de sare și piper. Așază inimile de anghinare și spanacul în formă, presară brânza și toarnă compoziția de ou. Dă la cuptor 20 minute.

4 Servește caldă sau rece cu salată verde.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Mancaruri