Plăcintă cu carne de pui și salam picant

placinta cu carne de pui si salam picant

6 porții gata în 1 oră și 50 minute + timp de răcire, 384 calorii per porție, 21 g grăsimi, 23 g carbohidrați

Ce ingrediente folosești la plăcinta cu carne de pui și salam picant

– 6 copane de pui cu os

– 1 cub concentrat de pui

– 120 g chorizo tăiat felii

– 2 linguri piure de roșii

– 100 ml suc de roșii

– O mână de pătrunjel proaspăt tocat

– 50 g unt topit

– 6 foi de plăcintă

– 2 linguri nuci de pin

Cum prepari plăcinta cu carne de pui și salam picant

Încinge cuptorul la semnul 2/160 grade C. Într-o tavă pune copanele, adaugă cubul dizolvat în 125 ml apă, acoperă vasul și dă o oră la cuptor.

Rumenește salamul, stinge cu piureul de roșii, sucul de roșii fierbe 3-4 minute.

Dezosează copanele. Adaugă carnea în sosul de roșii cu pătrunjelul și sucurile din tavă.

Unge cu unt forma și așază foile de plăcintă unse.

Așază compoziția, adună marginile care depășesc și acoperă. Unge cu unt și dă la cuptor 30-40 minute. în ultimele 10 minute adaugă nucile de pin.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar