Pizza romană

pizza romana

4 porții gata în 40 de minute + timp de crescut, 441 calorii per porție, 14 g grăsimi, 61 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pizzei romane

-250 g aluat pentru ciabatta

-4 linguri ketchup de roșii

-2 cepe roșii, tocate mărunt

-2-3 buc ardei gras, copt și tăiat felii

-5 roșii prunișoare, tăiate felii

-400 g inimi de anghinare în oțet, scurse de lichid

-12 măsline negre

-200 g cașcaval răzuit sau mozzarella

– Piper negru, proaspăt măcinat

Cum prepari pizza romană

1 Porționează aluatul în patru mingi. Așază pe tava de copt și acoperă cu film alimentar uns cu ulei; lasă să crească la cald până când își dublează volumul.

2 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul în foi și dă la cuptor 8 min. Unge cu ketchup și așază deasupra ingredientele rămase. Dă la cuptor 10-12 minute, servește cu salată verde.

Sursa foto: pixabay.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar