Pizza Margherita din conopidă

pizza margherita din conopida

1 bucată/2 porții gata în 30 minute, 213 calorii per porție, 11 g grăsimi, 11.5 g carbohidrați

De ce ingrediente ai nevoie pentru pizza Margherita din conopidă

– 250 g conopidă

– 1 ou

– ½ linguriță oregano

– o linguriță parmezan

– Ulei pentru uns

– 1-2 linguri piure de roșii

– 25 g cașcaval sau mozzarella

– 1 lingură porumb dulce

– ¼ ardei gras roșu, tăiat fâșii subțiri

– O mână de rucola

Cum prepari pizza Margherita din conopidă

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Mărunțește conopida în tocătorul electric și apoi dă la microunde 5-6 minute până când se înmoaie. Scurge excesul de apă și combină cu oul, oregano, parmezanul și potrivește gustul de sare și piper.

2 Întinde compoziția în tava de copt tapetată cu hârtie într-un cerc de 23 cm. Unge cu ulei și dă la cuptor 10 minute.

3 Diluează piureul de roșii și unge „pizza“. Așază deasupra cașcavalul, porumbul și ardeiul și dă din nou la cuptor 10 minute. Ornează cu rucola și servește.

Sursa foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar